πήλιο pelion pilio greece facebookpilio πήλιο mountain twitter

Ξενοδοχείο Ζαγορά

Το ξενοδοχείο Ζαγορά βρίσκεται στο κέντρο της Ζαγοράς, 50μ από την κεντρική πλατεία του χωριού. Χτίστηκε το 2009 και η αρχιτεκτονική του είναι σύμφωνη με την πηλιορείτικη παράδοση.

Αποτελείται από δύο κτίρια, που φιλοξενούν στο σύνολό τους 15 επιπλωμένα διαμερίσματα. Στο κεντρικό κτίριο, σε ένα ζεστό, αρμονικά δομημένο περιβάλλον, όπου το ξύλο και η πέτρα στολίζουν κάθε γωνιά του χώρου, θα βρείτε τη ρεσεψιόν, το μπαρ, την αίθουσα πρωινού και την αίθουσα για ελεύθερο ασύρματο internet.

Χτισμένο στο κεφαλοχώρι του Πηλίου, το ξενοδοχείο Ζαγορά, σας προσφέρει ήρεμες διακοπές καθόλη τη διάρκεια του έτους. Παντρεύει το βουνό και τη θάλασσα, το πράσινο και το γαλάζιο και αποτελεί μία πρόκληση για τους λάτρεις της φύσης.

Αποτελεί ένα ορμητήριο προς κάθε κατεύθυνση, για όσους θέλουν να απολαύσουν το σκι το χειμώνα αλλά και για όσους θέλουν να γευτούν την αλμύρα της θάλασσας το καλοκαίρι…

Το χιονοδρομικό κέντρο «Αγριόλευκες» βρίσκεται σε απόσταση 20 χλμ. , ενώ σε απόσταση μικρότερη των 8 χλμ. μπορείτε να επισκευτείτε τις όμορφες παραλίες του Χορευτού, της Ελίτσας, της Ανάληψης, της Παρίσαινας και των Αγίων Σαράντα.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Ζαγορά, σας προσκαλούν να αγναντέψετε από τα μπαλκόνια, το καταγάλανο Αιγαίο και να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας με την συντροφιά του τζακιού το χειμώνα και τη δροσιά της φύσης το καλοκαίρι.

Εξωτερικά το ξενοδοχείο κοσμείται από καταπράσινο κήπο, μια νότα δροσιάς για τους θερινούς μήνες. 
Στο πίσω μέρος των κτιρίων βρίσκεται άνετος χώρος parking.

Η πρόσβαση στα δωμάτια, γίνεται μέσω εσωτερικής πετρόχτιστης σκάλα και με ανελκυστήρα.

Τα δωμάτια-σουϊτες του ξενοδοχείου Ζαγορά, είναι διακοσμημένα σε διάφορες γήινες αποχρώσεις  και σας ταξιδεύουν με τη θέα τους στα μυστικά πράσινα μονοπάτια του βουνού και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους.