πήλιο pelion pilio greece facebookpilio πήλιο mountain twitter
For Sale

Το Pelionweb δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι μέσα από την επιθυμία που είχαμε να προβάλλουμε τον μοναδικό αυτόν τόπο, και να παρέχουμε όσο το δυνατόν ποιοτικές και χρήσιμες πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το Πήλιο από κοντά.

Αν και είναι δύσκολο η ομορφιά του Πηλίου να αποτυπωθεί μέσα από τον γραπτό λόγο και από τις φωτογραφίες μόνο, εμείς κάνουμε την προσπάθεια και έσεις βάλτε τη φαντασία, ελπίζoντας αυτός ο ιστότοπος να γίνει αφορμή για να επισκεφτείτε το Πήλιο και τα χωριά του.

Το Pelionweb είναι ενα τουριστικό αλλά και ενημερωτικό site αναφορικά με το Πηλιο, καθώς περιέχει πληροφόριες, αξιοθέατα, παραλίες, καταλύματα, εστιατόρια αλλά και ότι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στην περιήγηση σας στην πανέμορφη και μοναδική περιόχη του Πηλίου. Το Pelionweb ιδρύθηκε το 2011 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην ελληνική τουριστική αγορά το 2012.

Προσφέρουμε στον πελάτη μας μια ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή, και η εξατομικευμένη και στοχευμένη προώθηση του, είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας.

Η άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας, εγγυάται την ταχύτατη και την πιο ολοκληρωμένη παροχή προβολής μιας επιχείρησης.

Εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες, έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις διαφήμισης, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις.
Πάντα με σεβασμό στους πελάτες μας, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ως μοναδική και καλύπτουμε τις ανάγκες προβολής τους, προσφέροντας άριστη ποιότητα σε προσιτή τιμή.

To Pelionweb θα εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο του και θα διορθώνει άμεσα τυχόν λάθη και παραλείψεις. Γι' αυτό και οι παρατηρήσεις σας, θα μας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Αν λοιπόν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο να μας κάνετε σχετικά με το Pelionweb, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε απευθείας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Για πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση της δικής σας επιχείρησης στο Pelionweb παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε απευθείας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

 

Καλή πλοήγηση...
Pelionweb Team